Akran Zorbalığı Afiş Yarışması

Okulumuzun Mart ayı özel hedefi olan Akran Zorbalığıyla Mücadele için son çalışmamız okul geneli ödüllü afiş yarışması olacaktır. Önceki etkinliklerde; akran zorbalığı nedir, çeşitleri nelerdir, zorba kimdir, duygularımız ve zorbalıkla nasıl mücadele edileceğine yönelik konular temele alınarak akran zorbalığı ve şiddete sıfır tolerans konuları işlenmiştir. Bu kapsamda ayrıca öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için çeşitli broşürler hazırlanıp sosyal medya ve web sitemiz aracılığıyla paylaşılmıştır.

Akran Zorbalığı konusundaki son etkinliğimiz; sınıf rehber öğretmenlerince sınıf içinde oluşturulacak öğrenci gruplarının farklı zorbalık çeşitlerinde afiş, resim ya da karikatür dalında ortak bir ürün çıkarmaları istenmektedir. Sınıf içinde seçilen ürün sınıflararası yarışma için okul rehberlik servisine teslim edilecektir. Ürünler okul komisyonunca değerlendirildikten sonra ilk üç ürün törenle duyurulacaktır.

18.03.2024 71

18-03-2024